Продавець ⭐⭐⭐⭐⭐⭐ Оригінальна продукція розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
250 відгуків
+380 (63) 310-26-37
Офіційний Сайт Продажу
Кошик

Домашня Сироварня - Експрес-комплекс для виготовлення домашнього сиру за 24 години

199 ₴

Показати оптові ціни
  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: 8040
Домашня Сироварня - Експрес-комплекс для виготовлення домашнього сиру за 24 години
Домашня Сироварня - Експрес-комплекс для виготовлення домашнього сиру за 24 годиниГотово до відправки
199 ₴
+380 (63) 310-26-37
Консультація та замовлення
+380 (63) 310-26-37
Консультація та замовлення
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Переваги

  • Ця закваска набагато зручніше у використанні так як для виготовлення продукту вам просто потрібно буде висипати вміст упаковки, ніяких вимірів або ж правильного дотримання граммовок;
  • На Домашня сироварня ціна навіть нижча ніж вартість звичайного, неякісного сиру;
  • Для того щоб отримати дуже смачну продукцію вам буде достатньо почекати добу;
  • Це самий корисний та якісний сир, який тільки ви могли пробувати у своєму житті.

Користь сиру

  • Завдяки тільки одному продукти ви зможете щоденно отримувати повний набір необхідних вітамінів і мінералів;
  • Сир дозволяє зміцнити кістки і зуби, внаслідок чого ви не загрожує ніякі захворювання і болю;
  • Продукт сприятливо впливає на стан зовнішності, зокрема зміцнюють волосся і поліпшується стан шкіри;
  • Нормалізіруются всі обмінні процеси, поліпшується травлення;
  • Проводитися очищення організму від усіх токсинів;
  • Також нормалізується стан крові і навіть лімфи;
  • Сир також дозволяє отримувати правильні калорії кожен день.

Переваги

Спеціальна домашня сироварня біокомплекс, продуманий до дрібниць. Процес приготування не викликає складнощів і дуже простий. Сир в результаті виходить відмінною твердої консистенції, з правильним запахом і смаком. Додаткові переваги біокомплексу:

  • Натуральний і збалансований склад.
  • Суха форма, яка зберігає всі корисності в біо комплексі.
  • У три рази дешевше магазинного сиру.
  • Економія сімейного бюджету.
  • Доступна ціна експрес комплексу.
  • Висока якість.
  • Легкість приготування.
  • Чудовий смак.
  • У три рази дешевше магазинного.
  • Ефективний комплекс для домашнього сироваріння.

Склад

У складі закваски зібрані бактерії нового покоління, що дозволяє прискорити процес дозрівання, і також вітаміни з мінералами.

  • Біологічно активні мікроорганізми. Для прискорення дозрівання сиру.
  • Сичужні ферменти. Для швидкого згортання і затвердіння молока.
  • Кальцій. Для збільшення щільності сиру.
  • Біологічно активні бактерії. Для додання сиру смаку, консистенції і кольору.

Завдяки такому комплексу ви зможете буквально за добу отримати смачний і якісний сир, який дійсно буде відповідати всім заявленим стандартам.

Спосіб застосування

  • Витримати молоко протягом 8-24 годин після удою. Молоко повинно мати злегка кислуватий присмак.
  • Нагріти молоко до 32 градусів Цельсія. Вміст "Закваска" додати в молоко, через хвилину розмішати і почекати 40-60 хвилин.
  • Нагріти молоко до 32 градусів Цельсія. Вміст "Фермент" (1/4 частина)розчинити в невеликій кількості холодної кип'яченої води і додати в молоко. Розмішати і почекати 40-60 хвилин.
  • Розрізати молочний згусток на кубики 1х1 див. Почекати 5 хвилин.
  • Нагрівати сирне зерно до 38 градусів Цельсія, безперервно перемішуючи 20 хвилин.
  • Укласти сирне зерно у форми для сиру. Почекати 12 годин.
  • Посолити сирні головки і помістити в холодильник для визрівання.

Форма випуску:

  • 4 саше по 15 мл: Закваска для різних видів сирів.
  • 1 саше 16 мл: Фермент для сирів.

Переваги

  • Ця закваска набагато зручніше у використанні так як для виготовлення продукту вам просто потрібно буде висипати вміст упаковки, ніяких вимірів або ж правильного дотримання граммовок;
  • На Домашня сироварня ціна навіть нижча ніж вартість звичайного, неякісного сиру;
  • Для того щоб отримати дуже смачну продукцію вам буде достатньо почекати добу;
  • Це самий корисний та якісний сир, який тільки ви могли пробувати у своєму житті.

Користь сиру

  • Завдяки тільки одному продукти ви зможете щоденно отримувати повний набір необхідних вітамінів і мінералів;
  • Сир дозволяє зміцнити кістки і зуби, внаслідок чого ви не загрожує ніякі захворювання і болю;
  • Продукт сприятливо впливає на стан зовнішності, зокрема зміцнюють волосся і поліпшується стан шкіри;
  • Нормалізіруются всі обмінні процеси, поліпшується травлення;
  • Проводитися очищення організму від усіх токсинів;
  • Також нормалізується стан крові і навіть лімфи;
  • Сир також дозволяє отримувати правильні калорії кожен день.

Переваги

Спеціальна домашня сироварня біокомплекс, продуманий до дрібниць. Процес приготування не викликає складнощів і дуже простий. Сир в результаті виходить відмінною твердої консистенції, з правильним запахом і смаком. Додаткові переваги біокомплексу:

  • Натуральний і збалансований склад.
  • Суха форма, яка зберігає всі корисності в біо комплексі.
  • У три рази дешевше магазинного сиру.
  • Економія сімейного бюджету.
  • Доступна ціна експрес комплексу.
  • Висока якість.
  • Легкість приготування.
  • Чудовий смак.
  • У три рази дешевше магазинного.
  • Ефективний комплекс для домашнього сироваріння.

Склад

У складі закваски зібрані бактерії нового покоління, що дозволяє прискорити процес дозрівання, і також вітаміни з мінералами.

  • Біологічно активні мікроорганізми. Для прискорення дозрівання сиру.
  • Сичужні ферменти. Для швидкого згортання і затвердіння молока.
  • Кальцій. Для збільшення щільності сиру.
  • Біологічно активні бактерії. Для додання сиру смаку, консистенції і кольору.

Завдяки такому комплексу ви зможете буквально за добу отримати смачний і якісний сир, який дійсно буде відповідати всім заявленим стандартам.

Спосіб застосування

  • Витримати молоко протягом 8-24 годин після удою. Молоко повинно мати злегка кислуватий присмак.
  • Нагріти молоко до 32 градусів Цельсія. Вміст "Закваска" додати в молоко, через хвилину розмішати і почекати 40-60 хвилин.
  • Нагріти молоко до 32 градусів Цельсія. Вміст "Фермент" (1/4 частина)розчинити в невеликій кількості холодної кип'яченої води і додати в молоко. Розмішати і почекати 40-60 хвилин.
  • Розрізати молочний згусток на кубики 1х1 див. Почекати 5 хвилин.
  • Нагрівати сирне зерно до 38 градусів Цельсія, безперервно перемішуючи 20 хвилин.
  • Укласти сирне зерно у форми для сиру. Почекати 12 годин.
  • Посолити сирні головки і помістити в холодильник для визрівання.

Форма випуску:

  • 4 саше по 15 мл: Закваска для різних видів сирів.
  • 1 саше 16 мл: Фермент для сирів.

Переваги

  • Ця закваска набагато зручніше у використанні так як для виготовлення продукту вам просто потрібно буде висипати вміст упаковки, ніяких вимірів або ж правильного дотримання граммовок;
  • На Домашня сироварня ціна навіть нижча ніж вартість звичайного, неякісного сиру;
  • Для того щоб отримати дуже смачну продукцію вам буде достатньо почекати добу;
  • Це самий корисний та якісний сир, який тільки ви могли пробувати у своєму житті.

Користь сиру

  • Завдяки тільки одному продукти ви зможете щоденно отримувати повний набір необхідних вітамінів і мінералів;
  • Сир дозволяє зміцнити кістки і зуби, внаслідок чого ви не загрожує ніякі захворювання і болю;
  • Продукт сприятливо впливає на стан зовнішності, зокрема зміцнюють волосся і поліпшується стан шкіри;
  • Нормалізіруются всі обмінні процеси, поліпшується травлення;
  • Проводитися очищення організму від усіх токсинів;
  • Також нормалізується стан крові і навіть лімфи;
  • Сир також дозволяє отримувати правильні калорії кожен день.

Переваги

Спеціальна домашня сироварня біокомплекс, продуманий до дрібниць. Процес приготування не викликає складнощів і дуже простий. Сир в результаті виходить відмінною твердої консистенції, з правильним запахом і смаком. Додаткові переваги біокомплексу:

  • Натуральний і збалансований склад.
  • Суха форма, яка зберігає всі корисності в біо комплексі.
  • У три рази дешевше магазинного сиру.
  • Економія сімейного бюджету.
  • Доступна ціна експрес комплексу.
  • Висока якість.
  • Легкість приготування.
  • Чудовий смак.
  • У три рази дешевше магазинного.
  • Ефективний комплекс для домашнього сироваріння.

Склад

У складі закваски зібрані бактерії нового покоління, що дозволяє прискорити процес дозрівання, і також вітаміни з мінералами.

  • Біологічно активні мікроорганізми. Для прискорення дозрівання сиру.
  • Сичужні ферменти. Для швидкого згортання і затвердіння молока.
  • Кальцій. Для збільшення щільності сиру.
  • Біологічно активні бактерії. Для додання сиру смаку, консистенції і кольору.

Завдяки такому комплексу ви зможете буквально за добу отримати смачний і якісний сир, який дійсно буде відповідати всім заявленим стандартам.

Спосіб застосування

  • Витримати молоко протягом 8-24 годин після удою. Молоко повинно мати злегка кислуватий присмак.
  • Нагріти молоко до 32 градусів Цельсія. Вміст "Закваска" додати в молоко, через хвилину розмішати і почекати 40-60 хвилин.
  • Нагріти молоко до 32 градусів Цельсія. Вміст "Фермент" (1/4 частина)розчинити в невеликій кількості холодної кип'яченої води і додати в молоко. Розмішати і почекати 40-60 хвилин.
  • Розрізати молочний згусток на кубики 1х1 див. Почекати 5 хвилин.
  • Нагрівати сирне зерно до 38 градусів Цельсія, безперервно перемішуючи 20 хвилин.
  • Укласти сирне зерно у форми для сиру. Почекати 12 годин.
  • Посолити сирні головки і помістити в холодильник для визрівання.

Форма випуску:

  • 4 саше по 15 мл: Закваска для різних видів сирів.
  • 1 саше 16 мл: Фермент для сирів.

Переваги

  • Ця закваска набагато зручніше у використанні так як для виготовлення продукту вам просто потрібно буде висипати вміст упаковки, ніяких вимірів або ж правильного дотримання граммовок;
  • На Домашня сироварня ціна навіть нижча ніж вартість звичайного, неякісного сиру;
  • Для того щоб отримати дуже смачну продукцію вам буде достатньо почекати добу;
  • Це самий корисний та якісний сир, який тільки ви могли пробувати у своєму житті.

Користь сиру

  • Завдяки тільки одному продукти ви зможете щоденно отримувати повний набір необхідних вітамінів і мінералів;
  • Сир дозволяє зміцнити кістки і зуби, внаслідок чого ви не загрожує ніякі захворювання і болю;
  • Продукт сприятливо впливає на стан зовнішності, зокрема зміцнюють волосся і поліпшується стан шкіри;
  • Нормалізіруются всі обмінні процеси, поліпшується травлення;
  • Проводитися очищення організму від усіх токсинів;
  • Також нормалізується стан крові і навіть лімфи;
  • Сир також дозволяє отримувати правильні калорії кожен день.

Переваги

Спеціальна домашня сироварня біокомплекс, продуманий до дрібниць. Процес приготування не викликає складнощів і дуже простий. Сир в результаті виходить відмінною твердої консистенції, з правильним запахом і смаком. Додаткові переваги біокомплексу:

  • Натуральний і збалансований склад.
  • Суха форма, яка зберігає всі корисності в біо комплексі.
  • У три рази дешевше магазинного сиру.
  • Економія сімейного бюджету.
  • Доступна ціна експрес комплексу.
  • Висока якість.
  • Легкість приготування.
  • Чудовий смак.
  • У три рази дешевше магазинного.
  • Ефективний комплекс для домашнього сироваріння.

Склад

У складі закваски зібрані бактерії нового покоління, що дозволяє прискорити процес дозрівання, і також вітаміни з мінералами.

  • Біологічно активні мікроорганізми. Для прискорення дозрівання сиру.
  • Сичужні ферменти. Для швидкого згортання і затвердіння молока.
  • Кальцій. Для збільшення щільності сиру.
  • Біологічно активні бактерії. Для додання сиру смаку, консистенції і кольору.

Завдяки такому комплексу ви зможете буквально за добу отримати смачний і якісний сир, який дійсно буде відповідати всім заявленим стандартам.

Спосіб застосування

  • Витримати молоко протягом 8-24 годин після удою. Молоко повинно мати злегка кислуватий присмак.
  • Нагріти молоко до 32 градусів Цельсія. Вміст "Закваска" додати в молоко, через хвилину розмішати і почекати 40-60 хвилин.
  • Нагріти молоко до 32 градусів Цельсія. Вміст "Фермент" (1/4 частина)розчинити в невеликій кількості холодної кип'яченої води і додати в молоко. Розмішати і почекати 40-60 хвилин.
  • Розрізати молочний згусток на кубики 1х1 див. Почекати 5 хвилин.
  • Нагрівати сирне зерно до 38 градусів Цельсія, безперервно перемішуючи 20 хвилин.
  • Укласти сирне зерно у форми для сиру. Почекати 12 годин.
  • Посолити сирні головки і помістити в холодильник для визрівання.

Форма випуску:

  • 4 саше по 15 мл: Закваска для різних видів сирів.
  • 1 саше 16 мл: Фермент для сирів.

Переваги

  • Ця закваска набагато зручніше у використанні так як для виготовлення продукту вам просто потрібно буде висипати вміст упаковки, ніяких вимірів або ж правильного дотримання граммовок;
  • На Домашня сироварня ціна навіть нижча ніж вартість звичайного, неякісного сиру;
  • Для того щоб отримати дуже смачну продукцію вам буде достатньо почекати добу;
  • Це самий корисний та якісний сир, який тільки ви могли пробувати у своєму житті.

Користь сиру

  • Завдяки тільки одному продукти ви зможете щоденно отримувати повний набір необхідних вітамінів і мінералів;
  • Сир дозволяє зміцнити кістки і зуби, внаслідок чого ви не загрожує ніякі захворювання і болю;
  • Продукт сприятливо впливає на стан зовнішності, зокрема зміцнюють волосся і поліпшується стан шкіри;
  • Нормалізіруются всі обмінні процеси, поліпшується травлення;
  • Проводитися очищення організму від усіх токсинів;
  • Також нормалізується стан крові і навіть лімфи;
  • Сир також дозволяє отримувати правильні калорії кожен день.

Переваги

Спеціальна домашня сироварня біокомплекс, продуманий до дрібниць. Процес приготування не викликає складнощів і дуже простий. Сир в результаті виходить відмінною твердої консистенції, з правильним запахом і смаком. Додаткові переваги біокомплексу:

  • Натуральний і збалансований склад.
  • Суха форма, яка зберігає всі корисності в біо комплексі.
  • У три рази дешевше магазинного сиру.
  • Економія сімейного бюджету.
  • Доступна ціна експрес комплексу.
  • Висока якість.
  • Легкість приготування.
  • Чудовий смак.
  • У три рази дешевше магазинного.
  • Ефективний комплекс для домашнього сироваріння.

Склад

У складі закваски зібрані бактерії нового покоління, що дозволяє прискорити процес дозрівання, і також вітаміни з мінералами.

  • Біологічно активні мікроорганізми. Для прискорення дозрівання сиру.
  • Сичужні ферменти. Для швидкого згортання і затвердіння молока.
  • Кальцій. Для збільшення щільності сиру.
  • Біологічно активні бактерії. Для додання сиру смаку, консистенції і кольору.

Завдяки такому комплексу ви зможете буквально за добу отримати смачний і якісний сир, який дійсно буде відповідати всім заявленим стандартам.

Спосіб застосування

  • Витримати молоко протягом 8-24 годин після удою. Молоко повинно мати злегка кислуватий присмак.
  • Нагріти молоко до 32 градусів Цельсія. Вміст "Закваска" додати в молоко, через хвилину розмішати і почекати 40-60 хвилин.
  • Нагріти молоко до 32 градусів Цельсія. Вміст "Фермент" (1/4 частина)розчинити в невеликій кількості холодної кип'яченої води і додати в молоко. Розмішати і почекати 40-60 хвилин.
  • Розрізати молочний згусток на кубики 1х1 див. Почекати 5 хвилин.
  • Нагрівати сирне зерно до 38 градусів Цельсія, безперервно перемішуючи 20 хвилин.
  • Укласти сирне зерно у форми для сиру. Почекати 12 годин.
  • Посолити сирні головки і помістити в холодильник для визрівання.

Форма випуску:

  • 4 саше по 15 мл: Закваска для різних видів сирів.
  • 1 саше 16 мл: Фермент для сирів.

Переваги

  • Ця закваска набагато зручніше у використанні так як для виготовлення продукту вам просто потрібно буде висипати вміст упаковки, ніяких вимірів або ж правильного дотримання граммовок;
  • На Домашня сироварня ціна навіть нижча ніж вартість звичайного, неякісного сиру;
  • Для того щоб отримати дуже смачну продукцію вам буде достатньо почекати добу;
  • Це самий корисний та якісний сир, який тільки ви могли пробувати у своєму житті.

Користь сиру

  • Завдяки тільки одному продукти ви зможете щоденно отримувати повний набір необхідних вітамінів і мінералів;
  • Сир дозволяє зміцнити кістки і зуби, внаслідок чого ви не загрожує ніякі захворювання і болю;
  • Продукт сприятливо впливає на стан зовнішності, зокрема зміцнюють волосся і поліпшується стан шкіри;
  • Нормалізіруются всі обмінні процеси, поліпшується травлення;
  • Проводитися очищення організму від усіх токсинів;
  • Також нормалізується стан крові і навіть лімфи;
  • Сир також дозволяє отримувати правильні калорії кожен день.

Переваги

Спеціальна домашня сироварня біокомплекс, продуманий до дрібниць. Процес приготування не викликає складнощів і дуже простий. Сир в результаті виходить відмінною твердої консистенції, з правильним запахом і смаком. Додаткові переваги біокомплексу:

  • Натуральний і збалансований склад.
  • Суха форма, яка зберігає всі корисності в біо комплексі.
  • У три рази дешевше магазинного сиру.
  • Економія сімейного бюджету.
  • Доступна ціна експрес комплексу.
  • Висока якість.
  • Легкість приготування.
  • Чудовий смак.
  • У три рази дешевше магазинного.
  • Ефективний комплекс для домашнього сироваріння.

Склад

У складі закваски зібрані бактерії нового покоління, що дозволяє прискорити процес дозрівання, і також вітаміни з мінералами.

  • Біологічно активні мікроорганізми. Для прискорення дозрівання сиру.
  • Сичужні ферменти. Для швидкого згортання і затвердіння молока.
  • Кальцій. Для збільшення щільності сиру.
  • Біологічно активні бактерії. Для додання сиру смаку, консистенції і кольору.

Завдяки такому комплексу ви зможете буквально за добу отримати смачний і якісний сир, який дійсно буде відповідати всім заявленим стандартам.

Спосіб застосування

  • Витримати молоко протягом 8-24 годин після удою. Молоко повинно мати злегка кислуватий присмак.
  • Нагріти молоко до 32 градусів Цельсія. Вміст "Закваска" додати в молоко, через хвилину розмішати і почекати 40-60 хвилин.
  • Нагріти молоко до 32 градусів Цельсія. Вміст "Фермент" (1/4 частина)розчинити в невеликій кількості холодної кип'яченої води і додати в молоко. Розмішати і почекати 40-60 хвилин.
  • Розрізати молочний згусток на кубики 1х1 див. Почекати 5 хвилин.
  • Нагрівати сирне зерно до 38 градусів Цельсія, безперервно перемішуючи 20 хвилин.
  • Укласти сирне зерно у форми для сиру. Почекати 12 годин.
  • Посолити сирні головки і помістити в холодильник для визрівання.

Форма випуску:

  • 4 саше по 15 мл: Закваска для різних видів сирів.
  • 1 саше 16 мл: Фермент для сирів.
Характеристики
Основні
Країна виробникІталія
Вага100 г
Користувальницькі характеристики
Кількість в упаковці5 шт.
Інформація для замовлення
  • Ціна: 199 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner